Charita Prostějov Vás zve na Den otevřených dveří

Pozvánka na Den otevřených dveří Charity Prostějov 2017

Opět se rok s rokem sešel a je tu Den otevřených dveří Charity Prostějov! Srdečně Vás zveme k nám na Charitu dne 26.9.2017. Pozvánku se všemi detaily najdete zde: Den otevřených dveří.pdf

Putovní výstava je i v SOŠ Prostějov E. Husserla

Pozvánka na putovní výstavu

Nově je možné výstavu souběžně navštívit také na Střední odborné škole Prostějov, a to od 2.5.2017 do 29.6.2017. Těšíme se na Vás. Více informací naleznete v přiloženém letáku.

Putovní výstava fotografií - pozvánka na výstavu v Jevíčku

Zveme Vás na putovní výstavu fotografii k oslavě 25. výročí založení Charity Prostějov. Tentokráte se bude výstava konat od 11. do 24.4. 2017 v Jevíčku v prostorách a provozní době Městské knihovny Jevíčko. Více informací naleznete v přiložené pozvánce.

Den seniorů 2016

I v letošním roce jsme se účastnili akce pořádané Centrem sociálních služeb Prostějov zaměřené na podporu a pomoc seniorům, především na prezentaci sociálních služeb, jejichž cílovou skupinou jsou právě senioři.

Putovní výstava k 25. výročí založení Charity Prostějov

Pozvánka na putovní výstavu černobílých fotografií k 25. výročí založení Charity Prostějov (jedná se o fotografie, které byly dne 20. 9. 2016 vystaveny na náměstí T. G. M. v rámci oslavy). Nyní výstava putuje do prostějovské Galerie u Hanáka, kde bude k vidění (na zatím blíže neurčenou dobu) pro širokou veřejnost. Všichni jste srdečně zváni!

Dny duševního zdraví 2016

V rámci celorepublikového Týdne duševního zdraví si Vás dovolujeme pozvat na DEN DUŠEVNÍHO ZDRAVÍ, který pro Vás připravil Denní stacionář Charity Prostějov ve spolupráci s Poliklinikou Karlov a s místními lékaři z oblasti psychiatrie.

Oslava 25. výročí založení Charity Prostějov

Dne 20. 9. 2016 od 16.00 do 18.30 hod. se spodní část náměstí T. G. Masaryka v Prostějově zabarvila do červena. Jediným a hlavním důvodem byla oslava 25 let od znovuzaložení jedné z největších pomáhajících organizací Charity Prostějov, již právě červená barva symbolizuje. Pracovníci Charity Prostějov v čele s jejím ředitelem panem Ing. Františkem Hynkem si připravili bohatý a pestrý program, jehož úkolem nebylo jen veřejnost pobavit a připravit jim veselé odpoledne, ale zároveň ukázat a seznámit je prostřednictvím autentické výstavy fotografií se všemi sociálními službami, které tato charitativní organizace v našem městě poskytuje.

25 let Charity Prostějov

Oslavte s námi 25 let - pozvánka

Je to tady! Slavíme 25 let fungování Charity Prostějov!
Přidejte se k nám. Přijďte a bavte. Těšíme se na Vás!

Hledáme kolegu či kolegyni na pozici koordinátor projektů na Ukrajinu

Arcidiecézní charita Olomouc vyhlašuje výběrové řízení na pozici "koordinátor projektů na Ukrajinu".

Přihlášky můžete posílat do 23.6.2016 emailem na adresu: 4gsyQOQ7YaBhT65j4mnhTj.

Více informací k nabízené pozici najdete v tomto dokumentu.

Svěcení kaple 2016

První červen roku 2016 nebyl pro klienty a pracovníky v Domově Daliborka, resp. v Charitě Prostějov pouze Mezinárodním dnem dětí, ale stal se dnem svátečním, který byl vybrán ke slavnostnímu posvěcení nově vytvořené a vybavené kaple v Domově Daliborka.

chci přispět