Dokumenty ke stažení v Chráněném bydlení Domova Daliborka

Žádost o vstup do chráněného bydlení 1.část

Žádost o vstup do chráněného bydlení 1.část Dokument Žádost o vstup do chráněného bydlení slouží pro zájemce o chráněné bydlení, kteří si přejí vstoupit do procesu žadatelů o sociální službu chráněného bydlení v Domově Daliborka. Pro úplnou žádost je třeba vyplnit a zaslat spolu s druhou částí žádostí, která je níže ke stažení a společně tyto dokumenty zasílejte na adresu Domova Daliborka. Stáhnout

Žádost o vstup do chráněného bydlení 2.část

Žádost o vstup do chráněného bydlení 2.část Dokument Vyjádření ošetřujícího lékaře o vhodnosti sociální služby. Tento dokument je nutný pro všechny zájemce o sociální službu chráněné bydlení v Domově Daliborka. Je třeba jej zanést ke svému ošetřujícímu lékaři a psychiatrovi a požádat ho o vyjádření vhodnosti pobytu v Domově Daliborka ze zdravotního hlediska. Poté tyto dokumenty spolu s první částí (žádostí o vstup do chráněného bydlení) zasílejte zpět na adresu Domova Daliborka. Stáhnout

Nabízené činnosti chráněného bydlení

Toto je podrobný ceník chráněného bydlení Domova Daliborka, který je ke stažení. Obsahuje také rozepsané činnosti, které nabízíme.

Stáhnout

Veřejný závazek

Toto je veřejný závazek chráněného bydlení, který je oficiálně přístupný i na registru MPSV.

Stáhnout